Ús Del Microscopi

Òptic

És una eina fonamental que permet veure millor les àrees d’interès permetent un diagnòstic més acurat i per tant podem oferir tractaments mínimament invasius aconseguint resultats més efectius i de qualitat.
Es pot utilitzar en els tractaments d’endodòncia, per a fer reconstruccions sacrificant la mínima quantitat de dent i obtenint anatomies oclusals mimètiques. Preparacions dentals per a carilles i onlays obtenit acabaments més perfectes, minimitzant els errors de preparció obtenint resultats molt satisfactoris tant a nivell biològic com estètic.

Escàner Intraoral 3D-Trios

Odontologia sense els incòmodes moldes.
el nostre escàner 3D és una ferramenta digital que permet la presa de 3000 fotografies per segon a full HD permetent convertir la cavitat oral en una imatge 3dés la ferramenta de captació més ràpida, precisa i indolora. Permet acurtar els temps de consulta i assegura fer més agradable i còmoda l’experiència al pacient.
Així podem fer amb més precisió tractaments mínimament invasius com carilles porcellana, inlays i onlays, ortodòncia invisible, corones i ponts sobre implants i fèrules de descàrrega.

CBCT 3D

Radiologia en 3D.
És una ferramenta puntera de diagnòstic radiològic que permet obtindre en 3D imatges del cap i la boca del pacient.
Ens proporciona moltíssima més informació que una radiografia en 2D com pot ser una ortopantomografia o una radiografia intraoral, per tant els nostres diagnòstics seran més precisos.

Plasma Ric En Factors Del Creixement

Des del 2007 anem utilitzant en la nostra clínica esta tècnica que consisteix a extraure una xicoteta quantitat de sang del pacient. D’ahí mitjançant la tècnica PRGF aconseguim un plasma amb les proteïnes encarregades de la cicatrització de les ferides i la regeneració dels teixits.
Este plasma el col·loquem en la zona de la cirurgia permetent:

  • – Una millor i més ràpida cicatrització dels teixits de forma totalment natural.
   – Disminuir la inflamació i per tant les molèsties postoperatòries
   – Millorar l’osteointegració dels implants.
   – Regenerar l´os més ràpidament després d’una extracció o d’una cirurgia ROG.

Blanquejament Amb Làmpara PHILIPS ZOOM

El nostre blanquejament en consulta utilitza la millor làmpara LED del mercat que ens permet obtenir en un dia un millor resultat amb el mínim desconfort per al pacient.
Aplicant en el silló dental un gel blanquejador que mitjançant la llum LED incrementa la velocitat del procés, podent-se regular la intensitat de la làmpara per a evitar al màxim la sensibilitat del pacient.

Sedació Conscient Amb Òxid Nitrós

Tractaments sense ansietat, estrès ni nàusees.
Mètode de sedació conscient efectiu i segur per a reduir l’ansietat i l’estrès dels pacients tant els adults com els més xicotets davant d’un procediment dental a l’entrar en un estat de relaxació.