Odontologia infantil
En La clínica dental Anna Ballester estem especialitzats en tractaments per als més menuts.

Marta Ribelles, es la nostra odontopediatra i es l’especialista que atén i tracta les diferents malalties bucodentals des de bebés fins acabar el creixement. Pert tant, s'encarregarà d'explorar la cavitat oral d'el menor i detectar possibles anomalies en la dentició temporal (dents de llet), així com d'aplicar un procediment i un tractament individualitzats i prevenir futurs problemes.
L’equip d’odontopediatria, tracta als xiquets aplicant l’experiència en el maneig de conducta, aconseguint reduir l’ansietat que pot originar la visita al gabinet dental.
No obstant, en els casos on la col·laboració no es posible, disponem de sedació conscient meitjançant òxid nitrós.

Implantologia Oral
Cirurgia d'implants de titani.

Els implants dentals són peces de titani pur que es col·loquen a l'os amb una rosca en el seu interior per enroscar el pilar que suportarà el la futura dent.

Ortodòncia

Sandra Portolés, és l'encarregada de l'equip d'Ortodòncia, dedicant-se a l'estudi, prevenció correcció de les alteracions del desenvolupament, per tal de restablir l'equilibri morfològic i funcional de la boca i de la cara, millorant l'estètica facial.

 • Ortodòncia Invisible

Està basat en uns alineadors transparents i extraïbles que es fabriquen a mida de cada pacient i es renoven cada dues setmanes. A més, compta amb un software, que et permet veure el resultat final del teu somriure abans de col·locar-te el primer alineador.

 • Brackets Metàl·lics

Els clàssics brackets de metall són l'opció més econòmica d'entre totes les classes de brackets. Resolen tota classe de problemes de maloclusió i malposicions dentàries, amb la màxima seguretat i eficàcia.

 • Brackets Estètics

En l'actualitat, disposem de diferents tipus de tècniques molt estètiques que fan que tant adults com adolescents se senten més còmodes amb el seu tractament d'ortodòncia. Els brackets ceràmics són com els metàl·lics, però transparents. Mantenen la seua estètica durant tot el tractament.

 • Ortodòncia Infantil o Ortopedia

L'Ortodòncia Infantil té com a principal objectiu corregir els mals hàbits orals o les posicions anòmales dels ossos maxil·lars per tal que el desenvolupament es produïsca de manera adequada durant el creixement.

Endodòncia microscòpica
 • Endodòncia Microscópica

El tractament de conductes té com a objectiu salvar una dent que d'una altra manera hauríem d'extreure. Mitjançant l'Endodòncia eliminem el teixit nerviós per a preservar la dent, netejant i tractant els conductes de les arrels.
A més d'utilitzar radiologia digital, que reduïx l'exposició un 90%, gastem microscopi que magnifica fins a 30 vegades i il·lumina el camp de visió. Això junt amb la tecnologia CBCT 3D permet fer un diagnòstic excepcional i l'habilitat tècnica de tractar els minúsculs conductes radiculars per on va el nervi pulpar dins de la teua dent. L'ús del microscopi ha revolucionat el camp de l'endodòncia perquè permet millorar enormement la qualitat del nostre tractament.
Hui en dia problemes com fissures, fractures radiculars i conductes calcificats es poden veure i per tant diagnosticar i tractar.

 • Microcirugia Endodòntica

Normalment, el tractament de conductes és tot el que es necessita per a salvar una dent evitar extraure-la. Malauradament de vegades no és suficient per a eliminar la infecció i pot ser que es necessite una intervenció quirúrgica per a salvar-la. Superfícies radiculars danyades o l'os del voltant pot ser que també s'hagen de tractar amb aquest procediment.
Gràcies a l'ús del microscopi i de la tecnologia PRFG aconseguim que aquesta intervenció siga mínimament invasiva reduint dràsticament la inflamació i dolor postoperatoris.

Coneix-nos
Plasma Ric en Plaquetes (PRP)

A la clínica dental d'Anna Ballester, comptem amb dues infermeres, que són les encarregades de fer les extraccions sanguínies per dur a terme el tractament acordat.

Estètica Dental

L'objectiu de l'estètica dental, és intentar mitjançant tècniques no invasives i preservant la dent, millorar el somriure i l'aparença física de la persona.

Coneix-nos
Odontopediatria
 • Profilaxis i Fluor

La neteja no causa dolor, i es realitza utilitzant un petit raspall que gira a una velocitat
superior a la d'un raspallat habitual, acompanyat de l'ús de pastes fluorades que neteja les pigmentacions adherides a les dents.
A continuació, apliquem un gel de fluor a les dents dels nens, amb la finalitat de fer-los més resistents a l'atac de la càries.

 • Pupotomia i Pulpectomia

Es realitza quan la pulpa està infectada per les càries i produeix dolor. Consisteix en eliminar part o la totalitat de la polpa de la dent infectat. D'aquesta manera procurarem salvar la dent que d'altra manera hauríem d'extreure.

 • Corona Preformada

Són unes fundes preformades que resulten especialment útils en la restauració de dents molt deteriorats, restauració de lesions complexes, i pacients amb alt risc de càries.

 • Exodòncia o Extracció de dents en nens

Consisteix a retirar la dent com a última alternativa. Succeeix quan la dent està destruït, fracturat o infectat i per tant, és impossible mantenir-lo.

Periodòncia

Cada tractament periodontal té un protocol d'anàlisi, mesurament i diagnòstic previ al seu tractament, sempre a la recerca de conservar les dents i tot el que els envolta saludables. El tractament és senzill i indolor, es diu raspat i allisat radicular (RAR) i es fa amb anestèsia. En casos més avançats es necessita realitzar tractament quirúrgic.

 • Gingivitis

Inflamació de les genives i pot estar causat per mala higiene, acumulació de bacteries o un desajust hormonal que pot afectar de manera especial a adolescents i embarassades. Els seus símptomes són la inflamació i enrogiment de la geniva acompanyats de sangrat al raspallar o a l'ingerir aliments durs (per exemple una poma).
Si la gingivitis és detectada a temps el seu tractament és senzill mitjançant una higiene dental professional.

 • Periodontitis

La malaltia periodontal o "piorrea" com es coneix comunament, és una malaltia que afecta l'os i a la geniva que donen suport a la dent, les seves causes poden ser diverses, des de la mala higiene i acumulació de bacteris, la variable genètica o fins i tot la reacció a certs medicaments.
El seu tractament requereix com a primer pas un estudi per determinar com avançada està la malaltia i quan d'os s'ha perdut, mitjançant radiografies i exploració. Amb aquestes dades, la nostra periodontista la Dra. Ana Fuenmayor determinarà el tractament i el nombre de sessions necessàries per tractar la malaltia periodontal.
Això es fa mitjançant una tècnica anomenada raspat i allisat radicular, que serveix per eliminar la tosca i la placa bacteriana de la dent en la seva part visible, per sobre de la geniva, i per dins de la geniva a prop del ciment radicular.
En casos més avançats o complexos, algunes vegades és necessària la cirurgia periodontal per fer una higiene a les arrels de les dents. Per mantenir els resultats de tractament a llarg termini, cal atendre les visites pautades per l'especialista en periodòncia i per part del pacient és fonamental mantenir una correcta higiene dental a casa.

 • Regeneració Periodontal

L'enfermetat periodontal és una malaltia d'origen bacterià amb la conseqüència de la pèrdua de teixit de suport de les dents, és a dir, l'os. En certes ocasions i depenent de com s’ha produït aquesta pèrdua òssia es pot intentar regenerar aquesta quantitat d'os perduda. Això és el que es coneix com a regeneració periodontal.
Es realitza mitjançant una microcirurgia on apliquem sobre el defecte ossi un material de regeneració. El deixem cicatritzar i passats uns mesos generalment es poden observar molt bons resultats.

 • Somriure Gingival

El somriure gingival és l'exposició excessiva de la geniva al somriure i es pot produir per diverses causes. Una d'elles és una erupció no completa de les dents,
és a dir, que la dent estiga coberta per més geniva de l'habitual donant la sensació d'una dent curta i amb aparença quadrada. En aquests casos es pot realitzar un
allargament coronari per tornar a la zona una estètica més adequada, aconseguint mostrar menys quantitat de geniva al somriure i unes dents més grans i amb una forma més estètica.

 • Retracció de la Geniva

La recessió gingival és la pèrdua de geniva que té com a conseqüència l'exposició de l'arrel de la dent. Això comporta en la majoria dels casos una estètica deficient i
pot també generar problemes funcionals amb molèsties a la raspallada. Després d'un estudi detallat del cas amb fotografies i radiografies es procedeix al tractament mitjançant una cirurgia mucogingival. L'objectiu és aconseguir una bona banda de geniva que permet una bona funció i millore l'estètica de la zona.

Cosmética Dental

En la clínica dental Anna Ballester gràcies a la nostra filosofia de formació continuada i la constant inversió en noves tecnologies fa molts anys que hem apostat per deixar de fer ponts i fundes que debiliten les dents. Hui en dia per a tractar boques molt desgastades, amb absències dentals o que necessiten millorar la seua estètica utilitzem les tècniques adhesives per a fer tractaments com carilles, inlays, onlays, table tops que requereixen desgastar mínimament o en alguns casos gens la dent. En la majoria dels casos aconseguim recuperar la forma, funció i estètica de les dents sense necessitat de dormir la boca, ja que són tècniques poc invasives i indolores.

 • Blanqueig Dental

El blanqueig dental ofereix una bona alternativa a dents que amb el pas del temps han sofert una alteració del seu color, ja siga per hàbits (café, te, tabac ...), per antibiòtics com les tetraciclines o perquè una dent s'ha enfosquit com a conseqüència algun tractament dels conductes.
Les tècniques de blanqueig dental tenen com a objectiu la modificació del color de la dent respectant els seus teixits (esmalt i dentina). No existeixen contraindicacions; únicament s'han de donar una sèrie de condicions en el pacient: les superfícies de les dents han d'estar netes, les genives han d'estar sanes i no han d'haver-hi càries.
Hi ha dos tipus de blanqueig, el que realitzem a la clínica (en una sessió) i el que es realitza a casa. L'objectiu i el resultat és el mateix.

 • Carilles dentals de composite o porcellana

Les carilles dentals són fines làmines de ceràmica o porcellana o composite, que s'adhereixen a la part frontal de les dents per corregir: forma, mida, posició, color i fractures.
Es tracta, d'un tractament molt més conservador que la col·locació de fundes.

 • Incrustacions estètiques

Les incrustacions estètiques són petites porcions de ceràmica o composite que substitueixen parts de dents que s'han fracturat o que s'han de restaurar perquè hagen patit alguna patologia, com la càries o una fractura.

 • Rehabilitació total mínimament invasiva

Moltes vegades l’estat de destrucció avançada de les dents és el resultat de no haver intervingut a temps. En molts casos un diagnòstic precoç pot previndre
problemes futurs que puguen requerir llargs i costosos tractaments. Antigament, una rehabilitació oral completa comportava fer el tractament de conductes i desgastar de forma agressiva totes les dents per a col·locar fundes.
Hui en dia és considera un tractament massa agressiu i poc conservador amb les estructures dentals.
Les noves tècniques adhesives permeten una aproximació més conservadora, indolora i mínimament invasiva que permet preservar l’estructura dental i així allargar la vida de les dents.